Over ons

Welkom

Hallo 

Welkom op mijn website. Ik ben Helena en sinds 2017 heb ik mijn eigen schoonheidsinstituut in Wervik en daar ben ik ongelooflijk trots op. 

Naast allerlei behandelingen verkoop ik ook diverse producten voor thuisgebruik aan. Neem gerust eens een kijkje tussen de verzorgingen, er zit zeker iets tussen voor jou!
Heb je iets van producten nodig? Ga dan eens langs op onze webshop, er zijn diverse soorten producten beschikbaar.

Ook voor leuke juweeltjes kan je bij mij terecht. Zowel voor het aankopen van iets nieuws alsook om gaatjes te laten zetten.

Heb je vragen of wil je meer info? Contacteer mij dan gerust via het formulier of telefonisch.

Tot snel!

Groetjes Helena

MERKEN


Om u steeds de beste kwaliteit te garanderen, werk ik enkel samen met absolute topmerken! 

Diego dalla Palma Professional


Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional heeft sinds de start een pioniersfunctie in de markt van professionele verzorgingen. Door hun jarenlange expertise, geavanceerd onderzoek gericht op nieuwe actieve ingrediënten en toegepast onderzoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden of structuren worden zij aanschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd.

Gelish & Morgan Tailor


Het Amerikaanse Harmony is het moederbedrijf van deze twee topmerken. Gelish zorgt ervoor dat je minstens twee weken perfect gelakte nagels hebt. Het is de perfecte combinatie van de stevigheid en houdbaarheid van gel maar het dunne laagje van nagellak. Morgan Tailor is het zusje van Gelish. Deze lak is gemaakt om alle andere concurrentie te overtreffen. Bij het correct opvolgen van de instructies heeft deze nagellak een veel langere houdbaarheid dan gelijk welk ander merk.

Studex


Het Studex System 75 is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem op de markt: de oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de milimeter precies de oorgaatjes te zetten. De gepatendeerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet/geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.